Tournée Minérale

Een maand zonder alcohol

14 recepten voor alcoholvrije drankjes

Ik ben wel fan van een glas bubbels of een glas wijn af en toe. Maar tijdens de maand februari begint het stilaan een traditie te worden om geen alcohol te drinken. Na de overvloed van de feestdagen zijn we een maand lang een beetje strenger voor onszelf… hoewel, strenger? Zo hoeft het echt niet aan te voelen! Er zijn namelijk oneindig veel verrassende alcoholvrije drankjes!

Elke supermarkt heeft een uitgebreid gamma en zelfs de drankenhandel voorziet steeds meer plek voor alcoholvrije drankjes. Maar het kan nog beter en feestelijker! Maak je alcoholvrije drankjes zelf!

IMG_8182
tourneeS

Inspiratie nodig? Schrijf je dan snel in en ontvang mijn 14 favoriete recepten!

Op basis van kruiden, fruit en groenten, specerijen, enz maken we heerlijke siropen of limonades. Die siropen en limonades kunnen dan weer als basis dienen voor heerlijk mocktails.

Verder geef ik je ‘koop’-tips en serveertips! En er komen ook enkele warme dranken aan bod, met als topper: het recept van de bekende KOPJE GEMBERTHEE met appelsien en kaneel! Februari was nog nooit zo hartverwarmend!

Betaal eenmalig 8 euro en ontvang 14 recepten incl mijn tips en tricks voor de aankoop, het bewaren en het serveren van ervan!

Ben je al ingeschreven in ons jaarprogramma? Vink dan de checkbox aan op het inschrijvingsformulier. Dan betaal je slechts 4 euro voor de recepten van Tournée Minérale!

Schol!

Liesbeth