Catering

Ik wil je graag volledig ontzorgen zodat jij je 100% op je gasten kan focussen. Of je nu 5 of 100 gasten hebt, Kopje heeft voor jou een oplossing:

De keuze is aan jou …

Omdat ik steeds alles vers maak en elke formule een grote diversiteit aan verse ingrediënten vraagt, bied ik de meeste formules aan vanaf 4 personen. Wil je graag voor 1, 2 of 3 personen iets bestellen, hou onze maandelijkse afhaalacties in de gaten. Daar kan je zonder problemen kleinere hoeveelheden bestellen.

ontbijt-003

Ontbijt

vanaf 15 euro pp

Laat je verrassen door ons zelfgemaakt brood en zoetigheden, heerlijke yoghurt en granola, volkoren pancakes, smoothies en gezonde ontbijtcake, afgewerkt met heel veel seizoensfruit!
Kies voor een klassieke ontbijtplank of een high energy ontbijtplank!

catering010

Lunch

Vanaf 13,5 euro

Een boterhammenlunch, een salade, een quiche, een lunchplankje of een heerlijk 3 gangenmenu. Elke lunch wordt een welverdiende pauze met brood uit eigen oven, kraakverse groenten en heerlijke ambachtelijke producten!

picknick02

Picknick

vanaf 15 euro pp

Elke wandeling en uitstap wordt leuker met een geweldige picknick! Reserveer tijdig je mand en trek er op uit. Kies voor de inhoud van je mand uit de basispicknick, de hapjespicknick of de kinderpicknick en voeg indien gewenst nog leuke opties toe

catering001

Brunch

vanaf 21,5 euro pp

Wil je je ontbijt uitbreiden met enkele warme gerechten en een heerlijke salade? We hebben heerlijke opties om tot een volledig brunchaanbod te komen. Kies voor de basic brunch, de Kopje brunch of de Luxe brunch en voeg als je wil nog extra opties toe!

High-tea001

High tea

vanaf 18 euro pp

Geniet van een mix van zoet en hartige versnaperingen, gecombineerd met bijzondere theetjes. Deze high tea is maaltijd-waardig en wordt aangepast aan de seizoenen. Je kan de high tea met of zonder thee bestellen.

40543673_2049432375096414_1818266325928116224_n

Taart en taartjes

vanaf 2,5 euro pp

Ik hou nog steeds het meeste van taarten bakken! In mijn assortiment vind je zonder twijfel dan ook een taart voor elke gelegenheid: van ambachtelijke appeltaartjes tot karamel zeezout, van limoncello kwarktaart tot chocoladetaart met hazelnoot.

catering003b

Feestjes

Prijs op aanvraag

Van een receptie tot een walking dinner, van een gezellig familiefeestje tot jouw droomfeest: ik maak graag tijd vrij om samen te bekijken wat jij leuk en lekker vindt om zo een menu naar jouw smaak uit te werken!
Neem contact op om vrijblijvend jouw idee te bespreken.

Naast al deze heerlijke mogelijkheden biedt Kopje ook maatwerkformules aan. Heb je een specifieke opdracht, een bepaald thema of wil je dat er in doorgedreven mate rekening wordt gehouden met bepaalde intoleranties of productkeuzes? Dan gaan we samen aan de slag om jouw ideale menu samen te stellen!

In het atelier

Zie je er tegenop om je feestje thuis te houden of wil je met je vriendinnen gezellig gaan ontbijten? Dan stel ik graag mijn atelier ter beschikking! Je wordt bediend zoals op restaurant en je hebt de ruimte helemaal voor jouw gezelschap. En dus ook mijn volledige aandacht!

Het atelier is geschikt voor 6 tot 20 personen. Tijdens de zomermaanden kan je bovendien ook gebruikmaken van het beschutte terras. Vergelijk het atelier met een gezellige leefkeuken: een open keuken met een lange tafel die grenst aan onze eigen moestuin. Je kan dus perfect mee beleven hoe ik te werk ga. Bovendien vraag ik geen afzonderlijk bedrag voor het gebruik van het atelier als je gebruikmaakt van mijn cateringmogelijkheden.

HPBM8511

Afhaalacties

Elke maand organiseer ik enkele afhaalacties. Vaak zijn die gekoppeld aan een feestdag of een bijzondere gebeurtenis, soms zijn ze gewoon zomaar … omdat het kan.
De afhaalactie bevat altijd seizoensgebonden producten, die ik met liefde omtover in smakelijke gerechten volgens het thema van dat moment.

Ik vraag steeds je mailadres om de bevestiging van je bestelling door te sturen.
Betalen doe je bij afhaling via Payconiq, een bankapp of indien gewenst contant.

Omdat ik zo duurzaam mogelijk wil werken, krijg je de afhaalproducten meestal op herbruikbaar materiaal mee. Voor dit materiaal wordt een standaardwaarborg van 10 euro gevraagd. Die waarborg krijg je terug wanneer je het materiaal binnen de 4 dagen terugbrengt.

Volg Kopje ook zeker op Facebook en Instagram. Daar post ik af en toe een actie van de dag. Omdat ik bij het bereiden van bestellingen wel eens iets over heb, verkoop ik dat aan een heel interessante actieprijs. Een quiche te veel, soep of brood dat over is. Want weggooien doe ik niet graag!

Bestellen kan via mail, Messenger of Whatsapp

Coopsaam

Ik bied elke week een selectie van mijn producten aan via Coopsaam.
Coopsaam is een duurzame buurtwinkel in Essen die zo veel mogelijk mensen wil aanzetten om bewuster te consumeren. Ze hebben zowel voor de noden van de lokale producenten als voor die van de klanten oog.
Lees hun volledige missie op www.coopsaam.be

Omdat ik me helemaal kan vinden in de visie van Coopsaam, duik ik met plezier elke vrijdag de keuken in om hun bestelling te bereiden. De precieze invulling wisselt wekelijks, maar deze Kopje-producten kan je via Coopsaam bestellen:

brood004-1

Bestellen kan tot woensdagavond, ophalen kan op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur in de rietenkapschuur van het Karrenmuseum in Essen.

Voor jouw bedrijf

Ook als bedrijf kan je bij mij terecht met al je cateringvragen of eventopdrachten: een ontbijt voor de medewerkers, een picknick voor de vrijwilligers, een personeelsfeest of nieuwjaarsreceptie, een themalezing met catering, een lunch tijdens een workshopdag met klanten … alles kan!

Uiteraard neem ik graag de tijd om naar jouw noden te luisteren en toe te lichten hoe ik die vertaal in een uniek concept op maat van je bedrijf. Je krijgt gedetailleerde info over de prijzen en de meerwaarde die Kopje biedt.

buffet01

Ook meerdaagse opdrachten breng ik graag tot een succes. Als jij dat wil, ontzorgt Kopje je 100% wat alle food & drinks-perikelen betreft zodat jij je kan focussen op jouw taken!

Mijn actieradius: Vlaanderen en Zuid-Nederland.
Mijn actieradius hangt uiteraard ook af van de grootte en complexiteit van de opdracht en de beschikbare accommodatie. Voor een grote opdracht op een leuke locatie rij ik met plezier een beetje verder!

Bekijk zeker ook mijn referenties.