workshop003

Kookworkshops

Zowel in het voorjaar als in het najaar organiseert Kopje een reeks kookworkshops waar je je vrij voor kan inschrijven. Zo leer ik je mijn kleine keukengeheimpjes, kan je de gerechten al eens proeven en kan je ze daarna thuis met gemak zelf maken.

We bespreken de ingrediënten, de technieken en steken de handen uit de mouwen. En natuurlijk genieten we ondertussen ook van een kopje koffie, een taartje en een gezellige babbel!

De thema’s zijn heel uiteenlopend en hangen vaak samen met het seizoen. Van brood bakken tot pasta maken, van taartjes tot glutenvrije zoetigheden. Neem een kijkje in de agenda en ontdek welke workshops ik momenteel organiseer.

Heb je zelf suggesties voor een workshop? Laat het dan gerust weten!

workshops002

Aan de kook

De ‘Aan de kook’-formule sluit aan bij de workshops die ik geef. Het is eigenlijk een kookworkshop die helemaal op jouw maat gemaakt wordt, voor een groep die je zelf selecteert.

Wil je bijvoorbeeld je verjaardag eens anders vieren dan met een kopje koffie en taart? Nodig dan familie en vrienden uit om samen met jou, onder mijn begeleiding, jouw favoriete feestmaal te koken en na afloop gezellig samen te tafelen!

Een babyshower voor een zwangere vriendin? Dan gaan we een middag gezellig ‘foodpreppen’ zodat ze een onbezorgde kraamtijd tegemoet gaat!

105388598_3309692012403771_5050409089085341768_n

Kortom: een kookworkshop in goed gezelschap kan voor heel veel gelegenheden. Stuur dus gerust jouw vraag of idee door, dan maken we samen je plannen concreet!

Trouwens: ‘Aan de kook’ kan zowel in het Kopje Atelier als bij jou thuis of op een alternatieve locatie. Het enige wat we nodig hebben, is een uitgeruste keuken!

Online aanbod

Naast al de uurtjes die ik in de keuken bezig ben, werk ik ook graag recepten en foodconcepten uit. Ik bruis van de energie als ik met nieuwe recepten en ideetjes aan de slag kan en mag experimenteren. De verzamelde theorie wordt omgezet in de praktijk en vanuit de praktijk werk ik dan de recepten weer bij tot alle smaken kloppen.

Dat levert een hele berg aan recepten, kookinspiratie en tips en tricks op, die ik meer wil inzetten dan alleen tijdens mijn eigen uren in de keuken. Ik deel ze ook graag met jou!

Koken met jouw bedrijf

Op zoek naar een teambuildingactiviteit of een actieve manier om een succes te vieren met je team? Of misschien wil je de focus van je mensen of je klanten graag eens op lokale, gezonde en lekkere voeding leggen?

Laten we dan samen ‘aan de kook’ gaan! Door samen te koken leer je elkaar niet alleen op een andere manier kennen. Je leert ook op een andere manier samenwerken. Bovendien komen in een gemoedelijke sfeer vaak de meest briljante ideeën en inzichten naar boven.

Ik maak met plezier een formule op jouw maat voor een inspirerende dag, middag of avond.

105388598_3309692012403771_5050409089085341768_n