Mini-Traject: Tijd voor Jezelf

Liesbeth en Inge. Een Foodie en een psychotherapeut. Elk met hun eigen insteek, maar met dezelfde missie : mensen samen aan tafel brengen, verbondenheid en gezelligheid creëren, zorgen voor mensen en hen helpen te zorgen voor hun gezondheid. Wat geeft dat als die twee de ‘kopjes’ bij elkaar steken ?

Je ondekt het in ons 6 weken durende mini-traject rond zelfzorg!

Wat mag je verwachten:

  • 3 ochtenden tijd voor jezelf!

Als je inschrijft heb je dus al een eerste belangrijke stap gezet! Je kiest er voor om 3 ochtenden tijd te maken voor jezelf. We beloven je dat je naast heel veel interessante oefeningen en inzichten, we er ook gewoon een gezellige tijd van gaan maken! Dus schuif de strijk even aan de kant en plan die afspraak op een andere dag: deze ochtenden zijn alleen voor JOU!

  • Een combinatie van oefeningen en inzichten rond zelfzorg en aansluitende opdrachten in de keuken.

Je bent vast verwonderd over deze combinatie, maar dat is een bewuste keuze.  We leggen je tijdens de sessies graag uit wat de link is!  Op deze manier houden we het luchtig en zit je niet heel de ochtend op je stoel! Je moet echt geen keukenprins(es) zijn om hier plezier aan te kunnen beleven! Je zal versteld staan van je eigen resultaten… Het is ook geen therapie, we vertrekken weliswaar vanuit inzichten uit de psychotherapie, maar gaan daar vooral handig mee aan de slag.

  • Een leuke goodiebag:

Tijdens de eerste sessie krijg je een leuke goodiebag! Hierin vind je een aantal leuke extraatjes, maar ook een belangrijk boekje. Dit boekje bevat ‘huiswerk’, extra oefeningen en inzichten, quotes en recepten die onze ideeën rond zelfzorg ondersteunen en die ervoor zullen zorgen dat je nog meer uit dit mini-traject kan halen.

  • Ontmoet mensen die met dezelfde vragen zitten.

Zowel tijdens als tussen de sessies door voorzien we (uiteraard vrijblijvend) de mogelijkheid tot contact, vragen stellen of delen met elkaar.

 

Kan jij wat tijd voor jezelf gebruiken? Wil je graag leren hoe je meer in balans in het leven kan staan?

Schrijf je dan snel in! En… maak dit najaar tijd voor jezelf! 

De sessies gaan door op woensdagochtend van 9u00 tot 12u00, om de 3 weken. Zo heb je in tussenin tijd genoeg om zelf aan de slag te gaan met de inhoud die we je meegeven!

woensdag 29 september: Wat is zelfzorg? + Ambachtelijk brood 

woensdag 20 oktober: Wie ben ik? + Foodpreppen 

woensdag 10 november: Een positieve mindset! + blij-suikervrij

Let op: omdat we dit echt op huiskamerniveau willen houden zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar!

Datum

sep 29 2021 - nov 10 2021
Ongoing...

Tijd

09:00 - 11:55

Kosten

€150,00

More Info

Inschrijven

Locatie

Kopje Atelier
Hemelrijklaan 19, 2910 Essen
Inschrijven