52 weken Kopje op je bord!

Jouw gids voor een inspiratievol jaar in de keuken

156 recepten

Hou je van koken, maar ontbreekt je soms de inspiratie? Of ben je momenteel niet echt een keukenprinses (of prins!!) maar wil je graag bijleren zodat ook jij je gezin, familie of vrienden een keer kan verrassen aan tafel? Dan is het ’52 weken Kopje op je bord’ – programma absoluut iets voor jou!

Tijdens het ’52 weken programma’ ontvang je elke woensdag maar liefst 3 recepten van mij! Uiteraard zijn het allemaal recepten in ware Kopje -stijl en volgen ze de seizoenen. Alle recepten komen uit mijn persoonlijk receptenboek, zijn uitvoerig getest en door veel van mijn gasten reeds goedgekeurd!

Ik kan je alvast verklappen dat de top 10 van meest populaire Kopje-recepten er volledig bij zit! Proefde jij al eens onze befaamde rabarbercrumbletaart, onze vegetarische worstenbroodjes of onze knolselderpastinaaksoep? Vast wel! … Dus schrijf je snel in en dan kan je die binnenkort eenvoudigweg zelf maken!

Vegetarisch? Glutenvrij, lactosevrij of suikervrij? Je gaat zeker je ding vinden tussen mijn recepten! Ik geef je ook graag tips over hoe je bepaalde ingrediënten kan vervangen!

catering010
schrijf in november in
workshop004

Wat mag je verwachten?

Ik beloof je dat ’52 weken kopje op je bord’ een bron van inspiratie zal zijn, die je aanzet tot leren en experimenteren in de keuken! Je verlegt stap voor stap je grenzen en geniet met je gezin, familie of vrienden van de succesjes die je boekt!

Concreet ontvang je elke week 3 recepten. 1 Recept in de categorie soep of voorgerecht, 1 recept ui te categorie lunchgerecht of hoofdgerecht en last but not least: 1 recept uit de categorie dessert of taart! Extra leuk is dat de 3 recepten samen telkens een geweldig menu vormen!

Naast de recepten ontvang je ook mijn persoonlijke tips en tricks om er voor te zorgen dat elk recept een succes wordt! Ik vertel je met plezier over mijn favoriete leveranciers, geef je tips over het bewaren van je producten, geef je tips over de toestellen die ik gebruik,… Heb je toch nog een vraag? Of lukt een bepaald recept toch niet? Laat het me gerust weten, dan bekijk ik samen met jou waar het mis gaat!

156 recepten

Praktisch

  • Het jaarprogramma start reeds op 1 december 2020 en kost slechts 68 euro per jaar.
  • Je ontvangt de recepten per mail zodat je zelf kan beslissen of je ze al dan niet wil afdrukken.
  • Wil je het jaarprogramma cadeau geven? Dat kan! Vermeld dit bij inschrijving!
  • Later instappen? Dat kan! Je ontvangt de recepten dan met terugwerkende kracht!

Maar ik zou niet wachten met inschrijven!

Om het programma te lanceren doe ik er namelijk tijdens de maand november nog paar mooie extra’s bij: